Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Om Nupark

 

Nupark er en af Danmarks største og mest komplette udviklingsparker. Formålet er at styrke tilblivelsen af nye innovative virksomheder. Det sker gennem udvikling og drift af attraktive fysiske rammer, som kan understøtte virksomheders vækst samt ved at tilbyde forretningsservices, attraktive forretningsudviklingsprogrammer og risikovillig kapital.

 

Organisatorisk er Nupark bygget op omkring to selvstændige selskaber, som i det daglige arbejder tæt sammen:

 

Den Erhvervsdrivende Fond Nupark
Fonden tager sig af udlejningsforretning og ejendomsdrift i Nupark-området. Fondens formål er at fremme erhvervsudviklingen i Nordvestjylland gennem drift af udviklingsparken Nupark. Desuden kan fonden deltage i og fremme projekter, som kan gavne erhvervsudviklingen i området. Den daglige drift og management er outsourcet til Nupark Innovation A/S

 
Nupark Innovation A/S
Nupark Innovation arbejder aktivt med etablering og udvikling af nye virksomheder. Selskabet forfølger dette mål ved at knytte stærke alliancer med andre, der arbejder med tidlig investering og virksomhedsudvikling. Nupark Innovation står således bag Nupark Accelerace, som udvikler og finansierer iværksættervirksomheder i hele Region Midtjylland. Tilsvarende har Nupark Innovation investeret i Borean Innovation, som også har adresse i Nupark.

Et hus der bobler

 

Danmarks bedste virksomhedsfællesskab og udviklingspark.
Vi letter din hverdag, så du kan koncentrere dig om din forrening. Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, skøn kantine, hjælp til forretningsudvikling, konferencelokaler og p-pladser lige ved døren.
Vores receptionist byder dine gæster velkommen, vi sender og modtager din post og du kan få hjælp til økonomistyring samt telefonpasning. Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed.

 

Mangler du et nyt kontor?

- i flotte omgivelser?      Hvad enten I er en større virksomhed eller helt nystartet

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter