Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Netværk i Nupark

 

Wi-Fi hedder Hotspot og Hotspotsecundary. Men det er ikke det eneste netværk...

 

80 forskellige virksomheder har base i Nupark og det giver adgang til en utrolig synergi, som vi gerne vil hjælpe på vej. Der er forskellige muligheder for at styrke netværket i Nupark, som vi opfordrer alle til at tage aktivt del i:

 

Nupark på Facebook

Vores oficielle Facebookside opdateres med interne historier og eksterne begivenheder relateret til Nupark. 

Vores lukkede gruppe Nupark Lounge fungerer som intranet for virksomheder Nupark og derfor er ordet her helt frit.

 

Vigtig information fra Nupark - til beboere

Når der er relevant information modtager du en mail fra Nupark. Det kan være vigtig information om brandøvelser, nye tiltag og åbningstider i ferier. Alle der arbejder i Nupark opfordres til at tilmelde sig her.

 

Morgenmøder i Nupark

Ca. 5 gange om året holdes der morgenmøde i auditoriet. Hver møde har et tema, fx et oplæg eller en åben diskussion og Peter Petersen præsenterer nye virksomheder og nyt fra Nupark. Det er altid kl. 8.30 og man er velkommen til at spise sin morgenmad imens. Find en aktuel flyer med mødedatoer i Nuparks reception eller tilmeld 'Vigtig information fra Nupark' og få derved automatisk en påmindelse inden hvert morgenmøde.
 

Netværkslounge

De fleste nye relationer og møder imellem virksomheder og beboere sker på gangene i Nupark. Vi inviterer til at forlænge den spontane snak i vores Netværkslounge over en kop kaffe i uformelle omgivelser. Netværksloungen er i bygning A ved trappen til auditoriet.

 

Matchmaking

For dig der er særligt interesseret i at udnytte synergien i Nupark tilbyder Peter Petersen en uformel snak omkring status quo. Ud fra den enkeltes behov sætter Peter løbende forskellige virksomheder i forbindelse med hinanden. Kunne det være noget for dig, så send en mail til Peter: pp@nupark.dk.

 

Åben Dør

Den sidste torsdag hver måned kl. 15.00 vil en virksomhed åbne døren og invitere indenfor. Nupark sørger for kaffe og kage til arrangementet. Værten får anledning til at fortælle om sin virksomhed, og det er især en god mulighed for at udvide sit netværk i Nupark og blive klogere på hinanden. Tilmeld dig som vært: nupark@nupark.dk

 

 

Et hus der bobler

 

Danmarks bedste virksomhedsfællesskab og udviklingspark.
Vi letter din hverdag, så du kan koncentrere dig om din forrening. Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, skøn kantine, hjælp til forretningsudvikling, konferencelokaler og p-pladser lige ved døren.
Vores receptionist byder dine gæster velkommen, vi sender og modtager din post og du kan få hjælp til økonomistyring samt telefonpasning. Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed.

 

Mangler du et nyt kontor?

- i flotte omgivelser?      Hvad enten I er en større virksomhed eller helt nystartet

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter