Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Netværk i Nupark

 

Vores Wi-Fi hedder Hotspot og Hotspotsecundary og er gratis i hele Huset. Men det var egentlig slet ikke det vi mente med netværk...

 

Der er godt 80 forskellige virksomheder i Nupark og det giver adgang til en utrolig synergi, som vi gerne vil hjælpe på vej. Der er forskellige muligheder for at styrke netværket i Nupark, som vi opfordrer lejere til at tage aktivt del i:

 

Nupark på Facebook

Vores oficielle Facebookside opdaterer vi løbende med Nupark og erhvervsrelaterede opslag, både for lejere og eksterne.

Vores lukkede gruppe Nupark Lounge fungerer som intranet: det er kun for lejere og Nupark og derfor er ordet her helt frit.

 

Orientering til lejere

Når der er relevant information fra udlejer til lejer sender Nupark en orientering til denne postliste. Det kan fx være information om brandøvelser, nye tiltag og åbningstider i ferier. Lejere og medarbejdere i Nupark opfordres til at tilmelde sig orientering her.

 

Morgenmøder i Nupark

Ca. 5 gange om året holdes der morgenmøde i auditoriet. Hver møde har et tema, fx et oplæg eller en åben diskussion og Peter Petersen præsenterer nye lejere og nyt fra Nupark. Det er altid kl. 8.30 og man er velkommen til at spise sin morgenmad imens. Find en aktuel flyer med mødedatoer i Nuparks reception eller tilmeld lejerorientering fra Nupark og få derved automatisk en påmindelse inden hvert morgenmøde.
 

Netværkslounge

De fleste nye relationer og møder imellem lejere sker på gangene i Nupark. Vi inviterer til at forlænge den spontane snak i vores Netværkslounge over en kop kaffe i uformelle omgivelser. Netværksloungen er i bygning A ved trappen til auditoriet.

 

Matchmaking

For de lejere der er særligt interesseret i at udnytte synergien i Nupark tilbyder Peter Petersen en uformel snak omkring deres status quo. Ud fra behov og udbud sætter Peter løbende forskellige virksomheder i forbindelse med hinanden. Vis din interesse ved at sende en mail til Peter: pp@nupark.dk.

 

Åben Dør

Den sidste torsdag hver måned kl. 15.00 inviterer en lejer andre lejre indenfor på sit kontor. Nupark administrerer kalenderen for, hvis tur det er til at være vært og vi leverer desuden kaffe og kage til arrangementet. Værten fortæller måske lidt om sin virksomhed, men det er især en mulighed for at udvide netværket i Nupark og møde nye mennesker. Tilmeld dig som vært: nupark@nupark.dk

 

NuFest

Festudvalget i Nupark består af frivillige som arrangerer julefrokost og sommerfest. Følg med i aktuelle fester på nufest.dk.

 

 

Et hus der bobler

 

Velkommen til Danmarks bedste virksomhedsfællesskab. Udviklingsparken Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, byens bedste kantine, hjælp til forretningsudvikling, mødelokaler og masser af p-pladser lige ved døren foruden en række servicetilbud, der letter din hverdag; eksempelvis telefonpasning, økonomiservice og postservice.

Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed og dig der ønsker udvikling og resultater.

 

Slå røven i sædet

- i et kontor i Nupark 
Nystartede virksomheder tilbydes startpakker. 

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter