Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Gazellevirksomhed fra Nupark får ny fødevaredirektør


 

Den Holstebrobaserede teknologi- og softwarevirksomhed Accuratech har efter de seneste to års Gazellepriser hyret ny administrerende direktør.

 

 

Billede taget foran bygningerne i Nupark 45: Søren Schultz Jespersen (tv) og Benny Filtenborg (th)

 

Søren Schultz Jespersen (47) er ny administrerende direktør for softwarevirksomheden Accuratech, der udvikler og implementerer produktionssoftware til primært fødevarevirksomheder fra sit domicil i erhvervsparken Nupark i Holstebro.

 

Søren Schultz Jespersen, der bl.a. har en masteruddannelse i teknologi fra Aalborg Universitet, kommer senest fra en stilling som Supply Chain-direktør i HKScan. Søren har siden 2014 været passiv medejer af Accuratech.

 

Benny Filtenborg (47), der i 2011 stiftede Accuratech som enmandsvirksomhed, har ramt direkte ned i et behov blandt store fødevarevirksomheder, og Accuratech har således udelukkende oplevet vækst og fremgang siden starten, herunder to Børsen Gazelle-udnævnelser i hhv. 2015 og 2016 samt en udvidelse af medarbejderstaben siden 2014 fra 3 til 7 personer.


”Tiden er nu inde til, at der oprustes på ledelsesfronten, for at sikre den positive udvikling som Accuratech er inde i. Det har hele tiden været planen, at Søren skulle indtræde ind som direktør, når virksomheden havde den rette størrelse og behov for yderligere ledelseskompetence” siger Benny Filtenborg, der er stifter og nu udviklingsdirektør i Accuratech.

 

Benny Filtenborg vil dog fortsat være en del af ledelsen og hovedaktionær i Accuratech, og vil fremover fokusere på produktudvikling, projektledelse og kvalitetssikring af virksomhedens leverancer.

 

Accuratech er en dansk softwarevirksomhed med speciale i produktionssystemer i fødevareproduktion. 

 

Læs hele pressemeddelelsen her.

 

Se mere på Accuratech.dk

 Et hus der bobler

 

Danmarks bedste virksomhedsfællesskab og udviklingspark.
Vi letter din hverdag, så du kan koncentrere dig om din forrening. Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, skøn kantine, hjælp til forretningsudvikling, konferencelokaler og p-pladser lige ved døren.
Vores receptionist byder dine gæster velkommen, vi sender og modtager din post og du kan få hjælp til økonomistyring samt telefonpasning. Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed.

 

Mangler du et nyt kontor?

- i flotte omgivelser?      Hvad enten I er en større virksomhed eller helt nystartet

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter