Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Peoplez har fået endnu et nyt ansigt


Kasper Gregersen, 29, er fra 1. august ansat som Online Marketing Manager hos Peoplez Reklame- og Webbureau.

 

Kasper Gregersen er kandidat i markedsstrategi og kommunikation fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet med salg og markedsføring for bl.a. Carlsberg og restaurantkæden Karma Sushi.

 

Peoplez blev etableret som et fusions-bureau i 2016 med dengang fire medarbejdere. Siden har bureauet mere end fordoblet staben og tæller nu ni medarbejdere med kompetencer inden for både marketingstrategi, grafisk design, journalistik, web-udvikling og online-markedsføring.

 

- I dag specialiserer mange bureauer sig inden for enkelte områder. Vi specialiserer os i at tilbyde hele pakken for at skabe sammenhæng i kundernes kommunikation og markedsføring, siger direktør i Peoplez, Per Tornvig.

 

 

Foto: Poul Mejls.

 Et hus der bobler

 

Danmarks bedste virksomhedsfællesskab og udviklingspark.
Vi letter din hverdag, så du kan koncentrere dig om din forrening. Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, skøn kantine, hjælp til forretningsudvikling, konferencelokaler og p-pladser lige ved døren.
Vores receptionist byder dine gæster velkommen, vi sender og modtager din post og du kan få hjælp til økonomistyring samt telefonpasning. Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed.

 

Mangler du et nyt kontor?

- i flotte omgivelser?      Hvad enten I er en større virksomhed eller helt nystartet

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter