Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Peoplez har fået endnu et nyt ansigt


Kasper Gregersen, 29, er fra 1. august ansat som Online Marketing Manager hos Peoplez Reklame- og Webbureau.

 

Kasper Gregersen er kandidat i markedsstrategi og kommunikation fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet med salg og markedsføring for bl.a. Carlsberg og restaurantkæden Karma Sushi.

 

Peoplez blev etableret som et fusions-bureau i 2016 med dengang fire medarbejdere. Siden har bureauet mere end fordoblet staben og tæller nu ni medarbejdere med kompetencer inden for både marketingstrategi, grafisk design, journalistik, web-udvikling og online-markedsføring.

 

- I dag specialiserer mange bureauer sig inden for enkelte områder. Vi specialiserer os i at tilbyde hele pakken for at skabe sammenhæng i kundernes kommunikation og markedsføring, siger direktør i Peoplez, Per Tornvig.

 

 

Foto: Poul Mejls.

 Et hus der bobler

 

Velkommen til Danmarks bedste virksomhedsfællesskab. Udviklingsparken Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, byens bedste kantine, hjælp til forretningsudvikling, mødelokaler og masser af p-pladser lige ved døren foruden en række servicetilbud, der letter din hverdag; eksempelvis telefonpasning, økonomiservice og postservice.

Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed og dig der ønsker udvikling og resultater.

 

Slå røven i sædet

- i et kontor i Nupark 
Nystartede virksomheder tilbydes startpakker. 

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter