Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Sommerhilsen fra Peter Petersen


Et travlt og stærkt forår med flere nye initiativer

 

Inden vi går sommerferien i møde, vil vi i Nupark gerne benytte lejligheden til at gøre status på første halvår af 2017, med flere ting at glæde sig over

 

Stigning i lejemål og nye initiativer

Nupark har haft et travlt forår med en stigning i udlejningen af lokaler og en udlejningsprocent på 93 %, som har påvirket økonomien positivt, hvilket resulterede i at Nupark kom ud af 2016 med et overskud.

- Vi har haft overskud på bundlinjen for første gang i fem år, hvilket vi vil gøre alt for at fastholde, men det vil også ruste os til mindre gyldne tider.

 

Netværkslounge og Åben dør

Vi har forsøgt at styrke netværksmulighederne i huset ved at indrette en netværkslounge i bygning A, hvor alle kan benytte de mere uformelle omgivelser til en snak over en kaffe i de bløde stole. Benyt det endelig og kom med feedback til os.

Af andre nye tiltag har vi gennemført de første ”Åben Dør” arrangementer, hvor skiftende virksomheder i åbner dørene for lejere og andre interesserede og fortæller om sig selv med kaffe og kage. Det håber vi flere vil bakke op omkring i efteråret.

 

Rådgivning og iværksætterhjælp

Det nye initiativ Scale Up Denmark, med lokal afdeling i Nupark, er i færd med at rekruttere deltagere, som hver især får mere end 200 timers gratis rådgivning, hvor der udvikles en vækstplan. Smart Industri programmet, under ledelse af Poul Søjberg og Jan A. Nielsen, henvender sig til både danske og udenlandske SMV’er og Startups. Accelerator-programmet er tæt på at have gennemført de første fem deltagere, hvoraf de fire er fra nærområdet. Næste runde vil køre af stablen til efteråret,

 

Af nye udviklingsprojekter kan også nævnes ”Soft Landing” projektet i Nupark. Vi tilbyder at hjælpe virksomheder i Nupark til at begynde et samarbejde i landene omkring Nordsøen. Vi har lavet aftale med de første fem virksomheder, som vi nu er i gang med at finde egnede samarbejdspartnere til, så vi arbejder imod en ”soft landing” på et nyt marked.”

 

​Iværksættermiljøet under navnet Inkubator fortsætter også programmet med tilstrømning fra flere nye, lovende iværksættere. Inkubator er - ligesom Soft Landing - ledet af Business Coach, Leif Herner.

 

 

Det er også spændende at se motorvejsprojektet skride frem – både lige udenfor vores vinduer og syd for Holstebro. Det bliver rigtig godt at få porten til resten af landet samt Europa lige udenfor døren. Her kan også lige nævnes at den store udstilling omkring motorvejsprojektet kan besøges i Bygning F.

 

Sidst men ikke mindst fejrede vi 10 års jubilæum for Nuparks servicechef og ”problemknuser”, Per Hald, som vi håber vil fortsætte med at holde styr på bygninger og teknik mange år fremadrettet.

 

Til slut vil Nupark ønske alle en god og velfortjent sommerferie, så vi er klar til at tage fat på endnu et travlt efterår.

 

Venlig hilsen

Peter Petersen

DirektørEt hus der bobler

 

Danmarks bedste virksomhedsfællesskab og udviklingspark.
Vi letter din hverdag, så du kan koncentrere dig om din forrening. Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, skøn kantine, hjælp til forretningsudvikling, konferencelokaler og p-pladser lige ved døren.
Vores receptionist byder dine gæster velkommen, vi sender og modtager din post og du kan få hjælp til økonomistyring samt telefonpasning. Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed.

 

Mangler du et nyt kontor?

- i flotte omgivelser?      Hvad enten I er en større virksomhed eller helt nystartet

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter