Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Velkommen til Rvnue og Data-Viz


 

To nye data-drevne virksomheder i Nupark.

 

Rvenue er specialister i Affiliate marketing og Data-viz er ny og håbefuld iværksætter i Nupark.

 

Mark Gerges er ansat i firmaet Rvnue Aps, med hovedkontor i København, som Marketing Manager. Mark arbejder med affiliate markedsføring i samarbejde med diverse medie bureauer og casinoer i skandinavien og europa, hvor hovedfokus er online markedsføring i form af email marketing og sociale media marketing. 

Læs mere om virksomheden på www.revue.com

 

Vi byder også velkommen til endnu en spændende iværksætter. David Kristiansen fra Data-Viz har fået kontorplads i StartNU-iværksættermiljøet i Nupark, hvor han har fået tilknyttet en business-coach og kan sparre med andre iværksættere.

Idéen opstod i februar, og firmaet blev registreret i midt i juni efter vejledningen hos STARTVÆKST Holstebro.

 

David får gennem STARTVÆKST Holstebro juridisk og økonomisk vejledning. ”Hos Kim fik jeg kvalificeret min forretningsplan, så jeg er klar til at komme ud og opsøge investorer”, fortæller David, der har oprettet firmaet Data-Viz, som arbejder med visualisering af de store datamængder, der ofte findes i socialsager.

 

”Det har været en stor hjælp at få sparring af mennesker, som har gjort det før. Mennesker, som kan give mig den juridiske bistand og gennemlæse mine samarbejdsaftaler. Hele vejen igennem har det været en kvalificeret sparring”, siger David.

 

Nuparks Inkubatorkontor er et åbent og dynamisk iværksættermiljø, med adgang til et etårigt udviklingsforløb, som vi kalder ”StartNu”.  Kender du en nyudsprungen iværksætter, der kunne tænke sig at vide mere? Fortæl dem om Nuparks Inkubator iværksætterfællesskab.

 

 Et hus der bobler

 

Danmarks bedste virksomhedsfællesskab og udviklingspark.
Vi letter din hverdag, så du kan koncentrere dig om din forrening. Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, skøn kantine, hjælp til forretningsudvikling, konferencelokaler og p-pladser lige ved døren.
Vores receptionist byder dine gæster velkommen, vi sender og modtager din post og du kan få hjælp til økonomistyring samt telefonpasning. Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed.

 

Mangler du et nyt kontor?

- i flotte omgivelser?      Hvad enten I er en større virksomhed eller helt nystartet

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter