Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Nye lejere i april


I april er fire nye lejere flyttet ind i Nupark

DLG er flyttet ind i bygning G på 1. sal. Her fra køber og sælger de afgrøder såsom korn og majs. Derudover producerer og sælger DLG færdigfoder og tilskudsblanding til for eksempel svin og kvæg. Du kan læse mere om DLG her.

 

SLM Solutions holder til på Inkubatoret i bygning F på 2. sal og er firmaet der hjælper med alt inden for computerprogrammering.

 

 

FARMlog Svin bor nu i bygning C på 1. sal. Virksomheden har lavet en app der gør det lettere at øge rentabiliteten af svinebrug, dyrenes sundhed og velfærd og sikre at lovmæssige registreringer gennemføres på en simpel måde. Læs mere om virksomheden her.

 

Bone Consult er din ægte og langvarige it-partner når du skal optimere, implementere, udvikle eller outsource i forhold til infrastruktur, cloud-løsninger, ERP-strukturer eller forretningsudvikling. Virksomheden med mere end 25 års erfaring er rykket ind i bygning A i stuen. Find ud af mere om virksomheden her.Et hus der bobler

 

Danmarks bedste virksomhedsfællesskab og udviklingspark.
Vi letter din hverdag, så du kan koncentrere dig om din forrening. Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, skøn kantine, hjælp til forretningsudvikling, konferencelokaler og p-pladser lige ved døren.
Vores receptionist byder dine gæster velkommen, vi sender og modtager din post og du kan få hjælp til økonomistyring samt telefonpasning. Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed.

 

Mangler du et nyt kontor?

- i flotte omgivelser?      Hvad enten I er en større virksomhed eller helt nystartet

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter