Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Peoplez opruster igen


Reklame- og webbureauet Peoplez, der holder til i Nupark 45, 3., har ansat Rikke Kjær Haukrogh som journalist og tekstforfatter og Peter Højland Jacobsen som mediegrafikerelev.

Rikke Kjær Haugkrogh, 45 år, kommer fra en stilling som journalist i Vestjysk Bank og har tidligere arbejdet som journalist på både Dagbladet Holstebro-Struer og Radio Midt & Vest i Holstebro. Hun bor med sin familie uden for Skave.

Peter Højland Jacobsen, 18 år, er netop begyndt sin uddannelse som mediegrafiker på Herningsholm Erhvervsskole, og har trods sin unge alder allerede flere års erfaring med design af hjemmesider.

Reklame- og webbureauet Peoplez er Holstebros største fullservice reklame- og webbureau. Virksomheden er på et enkelt år vokset fra fire til otte medarbejdere og beskæftiger nu både ADere, grafikere, journalister, projektledere og webudviklere.Et hus der bobler

 

Velkommen til Danmarks bedste virksomhedsfællesskab. Udviklingsparken Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, byens bedste kantine, hjælp til forretningsudvikling, mødelokaler og masser af p-pladser lige ved døren foruden en række servicetilbud, der letter din hverdag; eksempelvis telefonpasning, økonomiservice og postservice.

Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed og dig der ønsker udvikling og resultater.

 

Slå røven i sædet

- i et kontor i Nupark 
Nystartede virksomheder tilbydes startpakker. 

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter