Nupark på FacebookNupark på Google+Nupark på LinkedInNupark på YouTube

Start din virksomhed i Nupark

 

Nupark er det perfekte sted at starte egen virksomhed. Mulighederne er altid lige ved hånden, hvad enten der er brug for rådgivning, nye forretningsforbindelser eller hjælp til regnskab eller telefonpasning.

 

I Nupark finder du f.eks. også STARTVÆKST Holstebro, som hjælper med opstart af virksomhed, og Borean Innovation, som tilbyder finansiering af helt unge iværksættervirksomheder og Nupark Accelerace, som arbejder med forretningsudvikling og kapital til virksomheder i den tidlige vækstfase.

 

Er du nystartet virksomhed tilbyder vi en startpakke i form af sparring og fri husleje i de første kritiske måneder. Sammen gennemgår vi din forretningsidé og dine planer og sammensætter et tilbud, der passer til lige netop dine behov.

 

Som iværksætter starter du typisk med et skrivebord eller i et mindre kontor og rykker til et større kontor, når virksomheden har fået vind i sejlene.

Faciliteter

 

En af de helt store fordele ved at bo i Nupark er, at ALT er samlet på ét sted. Vi tilbyder postservice foruden kantine, mødelokaler, konferencefaciliteter, trådløst netværk, masser af p-pladser og fælles reception, hvor vi sælger kontorartikler og tager imod dine pakker og gæster. 

 

Vores sociale platforme giver lejere mulighed for at bruge hinanden og udvide netværket. Med nyhedsmails, morgenmøder, julefrokoster, en kunstforening, Facebook side vores lukkede FB gruppe Nupark Lounge er der noget for enhver.  

 

Vi har et stort fokus på, at det skal være nemt at drive forretning. Derfor tilbyder vi telefonpasning og økomiservice for både lejere og andre virksomheder, der har brug for at lette arbejdsbyrden. Vores telefonpassere besvarer opkald hurtigt og venligt inden de stiller videre til rette vedkomne. Servicen tilpasses individuelt efter, hvor mange opkald virksomheden modtager. Vores kompetente økonomiservice hjælper med fx bogholderi, årsregnskab og sparring omkring budget.

 

Her kan du læse mere om alt det vi tilbyder.

 

Reception

Økonomiservice

Telefonpasning

Medarbejderkantine

Netværk(ing)

Telefoni & IT

Postservices

Kunstforening

 

Ledige kontorer

 

Nedenfor vises vores ledige lokaler. Vi udlejer også skrivebordspladser. Hold dig opdateret her på siden - der sker løbende ændrigner.

Er du interesseret i at vide mere eller få en fremvisning er du mere end velkommen til at kontakte os via mail pp@nupark.dk.

 

26 kvm A4.1A

Centralt kontor over Spisestedet på 1. sal i bygning A - se mere

 

125 kvm - A13.1

Stort og centralt lejemål tæt på det hele i bygning A stuen - se mere

 

108 kvm - F20.1

Hjørnekontor i bygning F på 2. sal - se mere

 

42,5 kvm - A39.4

Lyst hjørnekontor med fantastisk udsigt i bygning A på 2. sal. - se mere

 

30 kvm - A4.1E

Lækkert centralt kontor lige over Spisestedet på 1. sal i bygning A - se mere

 

116 kvm - F10.1

Stort og lyst lokale beliggende på 1. sal i bygning F. med god udsigt mod øst og facade mod Gangareal. Meget synlig med gode muligheder for eksponering mod gang- og fællesareal. - se mere

 

149 kvm - F7.1

Stort og lyst lokale beliggende på 1. sal i bygning F. med god udsigt mod øst og facade mod indgang, Meget synlig med gode muligheder for eksponering mod indgang, gang- og fællesareal. - se mere

 

Et hus der bobler

 

Danmarks bedste virksomhedsfællesskab og udviklingspark.
Vi letter din hverdag, så du kan koncentrere dig om din forrening. Nupark tilbyder lækre og lyse kontorer, skøn kantine, hjælp til forretningsudvikling, konferencelokaler og p-pladser lige ved døren.
Vores receptionist byder dine gæster velkommen, vi sender og modtager din post og du kan få hjælp til økonomistyring samt telefonpasning. Nupark er derfor et fantastisk afsæt for din virksomhed.

 

Mangler du et nyt kontor?

- i flotte omgivelser?      Hvad enten I er en større virksomhed eller helt nystartet

Læs mere

 

Oversigtskort

Find rundt i Nupark med oversigtskortet

Se det her

Nupark 51    .    7500 Holstebro    .    tlf. +45 9612 7200    .    nupark@nupark.dk

web: no matter
Til toppen